Cash & Carry

In onze Cash & Carry kunt u steeds uw ideaal assortiment vergelijken en aankopen. Wij zijn ons bewust van het belang van vers materiaal voor het weekend. Daarom zorgen we voor verse aanvoer van tuin- en kamerplanten op donderdag vanaf 16u. Dit loont echt de moeite! Een hapje en een drankje zorgen voor een aangename sfeer.

PlantDeco PlantDeco PlantDeco PlantDeco PlantDeco PlantDeco

 

Lijnrijders

Planten- én bloemengroothandel De Guchtenaere beschikt over een modern, goed uitgerust en efficiënt wagenpark. Onze wagens zijn speciaal ontwikkeld om onze planten in de beste omstandigheden bij onze klanten te brengen. Zo rijden bvb. alle vrachtwagens in de winter op een geconditioneerde temperatuur, om zo enig kwaliteitsverlies uit te sluiten.

Vier bekwame lijnrijders bezoeken vanaf maandagochtend tot vrijdagdagavond op geregelde tijdstippen hun vast cliënteel. Dit heeft als voordeel dat onze klanten perfect weten wanneer men zal beleverd worden, en dit dus kunnen inplannen in het arbeid- en verkoopproces.

Door dit systeem van huisbezoek hebben we een persoonlijk contact met onze klanten, en een zeer grote voeling met de ontwikkelingen op de markt. Dit advies ondersteunt u ook verder bij uw aankopen. Ook voor al uw bijzondere wensen of bestellingen staan wij voor U klaar!

 

Digitaal Bestelsysteem

Ook wanneer de Cash & Carry gesloten is, of één van onze lijnrijders er nog niet is of pas later op de week ingepland staat, kan u bij ons 24u op 7 het aanbod bekijken en uw bestelling plaatsen. Dit kan via ons digitale bestelsysteem. Met dit online systeem kunnen onze klanten, van waar ook in Europa, rechtstreeks handel bestellen via het internet.

Grote voordelen hiervan zijn:

  • Besteltijdstip wanneer en waar u dit best past (24u op 7).
  • Wekelijks heeft u online een overzicht van ons nieuw assortiment. Elke donderdagmiddag wordt het volledig assortiment ook online geactualiseerd.
  • Het gehele assortiment wordt eenvoudig opgedeeld in duidelijke productgroepen.
  • Zicht op actueel klokaanbod met promoties.
  • Lage telefoonkosten.

Om deze aanbodslijst te kunnen bekijken, en om te vermijden dat buitenstaanders uw aankoopprijzen zouden kunnen nagaan, dient u eerst in te loggen met uw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. Deze code is strikt persoonlijk. Stuur ons een mailtje om uw persoonlijke log-in code aan te vragen.

Na de bestelling worden de producten u toegestuurd. Dit transport van de goederen gebeurt in grote mate door onze eigen vrachtwagens, eventueel aangevuld door enkele onafhankelijke vervoerders, die door ons bedrijf goedgekeurd zijn.

Ga naar onze shop